Discjockey & Konferencier

Discjockey til bryllup er kompetence nummer et

En stor del af, at være med til at gøre denne særlige dag, til en dag, hvor stemningen huskes resten af livet, er musikken.
Jeg er gerne med lige fra brudeparret går til bords, gerne akkompagneret af brudemarchen, til de sidste gæster tager hjem.
Jeres bryllupsmiddag smager bare lidt bedre, når den er ledsaget af romantisk baggrundsmusik.
Musikken bliver naturligvis afspillet i et lydniveau, hvor alle stadig kan tale sammen.
Under hele middagen er jeg til stede og sørger for at musikken bliver slukket, når der er taler eller anden form for underholdning.

Sammen med jeres toastmaster sørger jeg for at koordinere eventuelle indslag, så I som brudepar ikke skal koncentrere jer om andet end at have en helt vidunderlig dag.
Jeres gæster har også mulighed for at afspille lyd fra Ipad/projektor i forbindelse med indslag for brudeparret. Bare i selv sørger for projektor, så har jeg altid kablet med.
Som brudepar er i også mere end velkomne til at ønske musik, der har betydning for jer, eller jeres gæster. Enten på forhånd, eller på selve aftenen.

IMAG1181

Få mere at vide

Lad mig fortælle, hvad jeg kan gøre for Jeres fest.
Skriv til mig, så ringer jeg, eller skriver til jer.
Det er jeres valg, om i foretrækker et opkald eller en mail.
Husk, det er helt gratis og uforpligtende.

Et godt råd

Skulle Jeres gæster vælge at fejre jer med en sang, så er der også mulighed for at jeg kan spille melodien til.
Et godt råd til potientielle sangskrivere herfra, er at vælge en melodi, der er alment kendt, og droppe de finkulturelle sange fra højskole bogen. Det er muligt det lyder lidt plat, men en melodi fra “De Små Synger” har langt større gennemslagskraft

Melodi Liste